Cine suntem noi

Despre Staff Augmentation

Cine suntem noi

Staff Augmentation este o companie globală de personal elvețian înființată în 2008, cu o echipă puternică de recrutor care lucrează împreună pentru a ajuta clienții noștri în căutarea lor de a recruta dezvoltatori de înaltă calificare.

Misiunea noastră este simplă, oferindu-vă cele mai bune talente posibile. De la descoperirea lor la păstrarea talentelor de vârf, activitatea noastră zilnică începe aici.Suntem specializați în Dezvoltarea mobilă, Dezvoltarea Javascript, Dezvoltarea CMS și eCommerce, Dezvoltare backend.

Competențele noastre includ iOS, Magento, Android, PHP, Java, React, Joomla, etc. Principalul nostru obiectiv este experiența și satisfacția utilizatorilor, munca noastră este pasiunea noastră și vă rog pe clienții noștri scopul nostru final.

Our Team

Valerie

Director of Operations

Vincent

CTO

Andreea

Silvana

Crina

Luminita

Veronika

Andrada

Wanna work with us?

Join us now!

Propunere de valoare

De ce să alegeți Staff Augmentation ca partener de recrutare în România Republica Moldova ?

Vă ajutăm să recrutați talentele IT și dezvoltatorii din România Republica Moldova

Ajungeți la talentul local

Obțineți acces direct la poolul de talente IT din Republica Moldova.

Economisi timp

Delegat de aprovizionare din Moldovans Candidații IT la Staff Augmentation

Economiseste bani

Reduceți în mod semnificativ costurile de recrutare în Republica Moldova.

Avem acces la mii de dezvoltatori din România Republica Moldova.

A sustine

Vă ajutăm să stabiliți relații în Republica Moldova și să utilizeze tehnici de retenție a angajaților pentru a asigura loialitatea echipei.

Angajarea strictă

Procesul nostru de angajare este strict. Facem teste extinse pentru a păstra cele mai bune rezultate.

Proces

Cum funcționează

Avem un simplu proces în 5 pași. Ne contactați cu nevoia dvs., suntem de acord cu privire la colaborarea noastră, apoi ne trimiteți fișele de posturi, vă ajutăm să surprindeți talentul, să vă trimiteți CV-uri ale potențialilor candidați. Dacă decideți să avansezi cu un anumit candidat, faceți o ofertă, dacă oferta este acceptată, am atins obiectivul nostru.

Contracta
Trimiteți descrierea postului
Evaluăm
Noi cercetăm
Rezultat

Recruta Mobile Dezvoltatori în Republica Moldova

Staff Augmentation a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii de telefonie mobilă certificați din Republica Moldova Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitateServiciile noastre includ Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin dezvoltatorii.

Despre Dezvoltarea mobilă

Recruta Javascript Dezvoltatori în Republica Moldova

Staff Augmentation a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii de javascript certificați Republica MoldovaMarea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitateServiciile noastre includ Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React JS, React Native, Typescript and Vue JS Dezvoltatori.

Despre Dezvoltarea Javascript

Recruta CMS & eCommerce Dezvoltatori în Republica Moldova

Staff Augmentation a creat conexiuni puternice cu dezvoltatorii certificați CMS și eCommerce din România Republica Moldova. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitate. Serviciile noastre includ BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, OpenCart, PrestaShop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress Dezvoltatori.

Despre CMS și eCommerce

Recruta Backend Dezvoltatori în Republica Moldova

Staff Augmentation a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii certificate backend în România Republica Moldova. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitateServiciile noastre includ ASP.Net, C sharp, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails Dezvoltatori.

Despre Dezvoltare backend